lazy_flyer (lazy_flyer) wrote,
lazy_flyer
lazy_flyer

Яиц псто...

Если бог не хотел, чтобы мы ели животных, зачем он создал их из еды?


Не только лишь все знают, что сначала было яйцо. Ну...Может конечно сначала был свет, а потом яйцо, да не важно. Есть яйцо, потом курица, потом опять яйцо. А ещё есть веганизм. Веганизм - это не значит не кушать продуктов животного происхождения. Веганизм - это выращивать в голове червей, которые пожирают мозг. Почему? Да очень просто.


Эти самые веганисты всеми фибрами своих нежных душ отстаивают право на жизнь всяких коровок, птичек, рыбок...Мол - негоже братьев наших поедать и в принципе человек не нуждается в мясах, рыбах и остальном. Всё, что человеку нужно можно получить из травки, орехов и остального песка с камнями.
Это делает правая рука.
А вот левая...

Annie Larkins develops plant-based alternative to chicken eggs

Central Saint Martins graduate Annie Larkins addresses issues of food production with her unusually shaped egg-free alternative to chicken eggs, made using pea protein, salt and algae-derived acid.
Larkins' An Egg Without a Chicken project was begun in response to the industrial farming practices that are used to keep up with the high demand for eggs – with around 36 million eaten per day in the UK.


Веганская альтернатива яйцам. Что бы что?

"My project is a playful concept that is more open to debate than the oversimplified argument that 'animal is bad and plant is good', which is sometimes associated with veganism," she told Dezeen.

Забавная концепция, призыв к дискуссии? Зачем вы веганисты сооружаете из говна и палочек нечто, похожее на яйцо?



"In the face of climate change, we need to move away from intensive animal agriculture and explore alternative sources of protein," Larkins explained.
"There is currently a growing interest in veganism, and demand for plant-based alternatives is at an all-time high," she continued.


Ах вот оно что, девочка Грета в очередном варианте.

The key ingredient in her egg-less egg is a pea protein isolate, used to replicate the nutrients of a real egg.
She used Kala Namak salt – a kiln-fired rock salt used in South Asia – to reproduce the egg's "sulphur-like" taste, and an alginate – an acid found in the cell walls of brown algae – to create a yolk-like form that can burst like the real thing.
In some cases, she added a membrane layer to hold the mixture together.
To complete the "full egg experience", which includes being able to crack it, Larkins created a shell-like exterior by either dipping the egg in melted plant-based wax, and building this up in layers, or by forming two halves of a shell and melting them together.


Очень-преочень порадовала специальная соль Kala Namak salt - для воспроизведения вкуса. Невероятно. И скорлупа, да. Но вот гляжу я на это яйцо и кажется мне, что не о том девочка думает. Не о тех яйцах. Не о eggs, а о balls...



Но конечно же речь идёт совсем о ином.

"Human desire to consume meat and animal products runs deep in cultures globally, and having an alternative that allows for an easy switch to plant-based products seems like a good thing to me," she added.

Дадим человекам альтернативу. Обманем их :) Да здравствует веганизм!

P.S.
Сегодня кстати день вегана.
Веганов часто путают с вегетарианцами, но отличить их легко. Вегетарианец – это человек, который не ест мяса. Веган – это человек, который хочет, чтобы мяса не ели вы.
Tags: Ебанутость, Йумор, дЫбилы на марше
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 6 comments